Jaunumi

Šodien plkst. 13.00 Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžā, Ķengaraga ielā 3, Rīgā, notiks Latvijas ugunsdzēsības 153. gadadienai veltīts Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) apbalvošanas pasākums.

Svinīgā apbalvošanas pasākuma laikā Iekšlietu ministrijas parlamentārā sekretāre Evika Siliņa un VUGD priekšnieks ģenerālis Oskars Āboliņš amatpersonām un viesiem pasniegs Iekšlietu ministrijas un VUGD apbalvojumus.

Godinot cilvēkus, kuri snieguši ieguldījumu VUGD attīstībā, priekšzīmīgi pildījuši dienesta pienākumus, sasnieguši teicamus darba rezultātus un, riskējot ar savām dzīvībām, glābuši citus cilvēkus, tiks pasniegti vairāk nekā 55 Iekšlietu ministrijas un VUGD apbalvojumi – zelta “Goda zīme”, sudraba “Goda zīme”, divas pakāpes pirms termiņa, kā arī Iekšlietu ministrijas un VUGD Goda raksti un Pateicības, kā arī apbalvojumus “Par priekšzīmīgu dienestu”.

Apbalvojumi tiks pasniegti arī iedzīvotājiem – viens iedzīvotājs saņems apbalvojuma zīmi “Par pašaizliedzību”, bet vēl pieci – VUGD Goda rakstus un Pateicības.

VUGD ar lepnumu un gandarījumu apsveic visus apbalvotos!

Sagatavoja: